1 year ago 140.5 K 1.3 K

Rim | Kako najbolje iskoristiti vrijeme u VJEČNOM GRADU?

Robert Dacešin Robert Dacešin
96K Subscribers
Ako planirate putovanje u Rim, u ovom videu nalazi se sve što vam treba za organizaciju vašeg puta.

Za više ovakvih sadržaja:

► PRETPLATI SE na moj kanal: https://www.youtube.com/channel/UCfwKxPO5sehd6cBCoXyjRig
► PRATI ME NA INSTAGRAMU: https://instagram.com/robert_dacesin/

REZERVIŠITE SMJEŠTAJ IZ VIDEA - https://booking.tp.st/JNWm1ypk
ROMA CARD ZA UŠTEDU NOVCA KOD ATRAKCIJA U GRADU - https://tiqets.tp.st/gdg99yjr
IZNAJMITE JEFTIN BICIKL U GRADU - https://bikesbooking.tp.st/G9NJq5xc

S obzirom na činjenicu da je ovo jedan od najdužih videa koje smo uradili do sada, u njega smo stavili sve ono što vam može trebati vezano za putovanje u Rim. Počev od preporuke za smještaj, savjeta kako se kretati po gradu, te mjesta koja ćete obilaziti, video će vam pomoći prilikom organizacije vašeg putovanja u vječni grad. O svakoj lokaciji koju ću vam pokazati, imaćete priliku naučiti nešto novo, te čuti neke zanimljivosti o njima. Posjetićemo Koloseum, Piazza Navona, fontanu di Trevi i još nekoliko drugih fontana, Piazza del Popolo, Panteon, Dvorac Sant’Angelo i još neka, ne toliko poznata mjesta. 

Uz to, pokazaću vam i mjesta na kojima možete pronaći dobru i jeftinu italijansku hranu, počev od pinse, pice, paste, te najboljeg sladoleda kojeg ste ikada jeli.

Javite mi kako vam se dopada video i da li biste još nešto dodali na ovu listu. A ono što me isto tako zanima je da li ste bili u Rimu i kako vam se dopada ovaj grad?

Zabranjeno je svako kopiranje i neovlašćeno preuzimanje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale ili televizijske kuće! Nije dozvoljeno koristiti materijal sa ovog kanala bez njegovog licenciranja / plaćanja kako za komercijalnu, tako i za nekomercijalnu upotrebu. Svaka upotreba materijala iz ovog videa bez licenciranja za komercijalnu ili nekomercijalnu, tj. privatnu upotrebu biće procesuirana. Za sve informacije o pravima, za upite o licenciranju i dobijanju dozvole za korišćenje možete nas kontaktirati putem moje mail adrese.

Tags:Watch On YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Cg8m0qMEd8I