1 year ago 0 2.5 K

SARAJEVO | Zbog OVIH STVARI sam se ZALJUBIO U OVAJ GRAD

Robert Dacešin Robert Dacešin
87.8K Subscribers
Ako planirate putovanje u Sarajevo, evo šta sve ne smijete propustiti posjetiti u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Za više ovakvih videa:

► PRETPLATI SE na moj kanal: https://www.youtube.com/channel/UCfwKxPO5sehd6cBCoXyjRig
► PRATI ME NA INSTAGRAMU: https://www.instagram.com/robert_dacesin/

Šta se nalazi u videu?

Kako sam u posljednjih nekoliko godina prilično često u Sarajevu, te kako mi ovaj grad sa svakim novim dolaskom sve više priraste srcu, odlučio sam da snimam ovaj video o gradu, kako bih na barem ovaj mali način pokazao koliko mi se dopada. Uz to, vremenom sam upoznao i neke zaista divne ljude ovdje, a neke od njih ćete imati priliku vidjeti i u ovom videu o gradu.

Iako bi se o Sarajevu moglo pričati satima, jer grad zaista ima toliko toga da ponudi, potrudio sam se da vam na jednom mjestu prikažem sve one stvari koje ovaj grad čine posebnim, kao i da prikažem lokalni način života u gradu. Uz to, potrudio sam se i da vam prikažem neke lokacije koje možda i nisu toliko poznate, a za koje vjerujem da će vam biti zanimljive.

Veliko hvala kompaniji Balkan tranfer koja organizuje transfere do aerodroma, te sjajnom hotelu Ibis u kojem smo odsjeli tokom boravka u gradu, koji su pomogli snimanje ovog videa.

Pišite mi vaše utiske o videu i kako vam se dopada? Da li smo zaboravili nešto i šta biste mi još preporučili da posjetim?

A uskoro stiže i video o najboljim mjestima za jesti u gradu koji sam snimio sa lokalcima ovdje :)

VAŽNO

Zabranjeno je svako kopiranje i neovlašćeno preuzimanje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale ili televizijske kuće! Nije dozvoljeno koristiti materijal sa ovog kanala bez njegovog licenciranja / plaćanja kako za komercijalnu, tako i za nekomercijalnu upotrebu. Svaka upotreba materijala iz ovog videa bez licenciranja za komercijalnu ili nekomercijalnu, tj. privatnu upotrebu biće procesuirana. Za sve informacije o pravima, za upite o licenciranju i dobijanju dozvole za korišćenje možete nas kontaktirati putem moje mail adrese

Tags:Watch On YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=9Kh61Idl8_4