Home / Blog / Zar niko u BiH nije naucio sta je “Marketing”?
Best Korean Cosmetics

Zar niko u BiH nije naucio sta je “Marketing”?

Redovno na BiH websajtovima nailazim na link (dugme) “Marketing”, a za sve ove godine nisam jos nasao nijedan BiH websajt da nudi marketing usluge, sto me navodi da svatim da ljudi, odnosno urednici tih portala i neznaju sta znaci marketing. Kad god klikenete na neki od tih linkova, sve sto mozete vidjeti je ponuda za kojekakve reklamice i bannere, a cesto i samo kontakt podatke (kako bi se mogli dogovoriti o istoj reklamici…

 

Zar bas svi misle da je REKLAMIRANJE = MARKETING???

 

Reklamiranje je samo jedan mali djelic marketing usluga, a skoro svi ostali cinioci marketinga su mnogo vazniji iako je reklamiranje neizostavan djelic toga.

 

Zasto se svi bave tzv. marketingom cim naprave svoj portal kad nemaju pojma ni sta je to? Zasto neke firme, stranke ili ljudi to koriste kad od toga skoro i nemaju nikakve koristi? Da li uopste znate razliku izmedju tradicionalnog marketinga i internet marketinga?

 

Marketingom se uspjesno bavim vec godinama, uglavnom za strane firme. Domacim firmama nudim marketing usluge koje treba da unaprijede njihov biznis, brend, masovnost kupaca i profit, ali svi redovno koriste te sitne reklamice za sitne pare,a i to malo para kao da bace u vodu, jer to nije to… Domace firme zele da im bez marketinga biznis napreduje, pa moguce je, ali je to puno duzi i tezi put do uspjeha.

 

Ako ste zainteresovani za razradjivanje prave i kompletne strategije marketinga koji ce unaprijediti vas biznis i profit u svakom smislu, bilo da ste mali, srednji ili veliki biznis, obratite se za profesionalnu, brzu i finansijski povoljnu marketing ponudu na ovom linku: http://xabid.com/contact/ Mozete traziti reference kao i objasnjenja, ukoliko namjeravate marketingom razviti vas posao.

 

Abid Nevesinjac

https://www.facebook.com/Abid.Nevesinjac

 

Avatar for UserID 1

Featured Service

High Authority Aged Website Banner With DoFollow Link

0   0   Earn: 10%

1 month of advertising on bihlink.com. I will add your banner 728x90 with dofollow link on top position sitewide on 15 years old high PA DA website for 1 month.If you wi...

About Abid Nevesinjac

Founder of BiH Link since 2000.
Web developer, web programmer and social media marketer

Check Also

heathy dinner option

Mamma mia, fried chicken again! The healthier option to re-cook your nuggets for dinner

What? You had a ‘fried chicken party’ yesterday and now you have your fridge full …