Home / BiH / BiH Vijesti / Facebook slavi 12. rođendan, Zuckerberg ima zanimljiv prijedlog
Best Korean Cosmetics

Facebook slavi 12. rođendan, Zuckerberg ima zanimljiv prijedlog

Facebook 4. februara slavi svoj 12. rođendan, objavio je osnivač te najpopularnije društvene mreže Mark Zuckerberg na svome profilu.

“Godišnjica mi puno znači i predstavlja priliku da razmislim o tome koliko smo zajedno otišli kao zajednica”, naveo je Zuckerberg.

“U januaru 2004. godine, kada sam napisao prvi kod za Facebook, nadao sam se da će pomoći studentima na mome fakultetu da se spoje i da održe našu zajednicu. Danas, više od 1,5 milijardi ljudi širom svijeta koristi Facebook kako bi ostali u kontaktu sa prijateljima i svojim voljenima”, napisao je osnivač Facebooka.

U statusu koji je podijelio na svojoj stranici se osvrnuo i na prijateljstva te je kazao kako zajedno sa ljubavlju i ljubaznosti koju svi dijele na Facebooku mijenjaju svijet svakodnevno na način na koji se ne može mjeriti. “Ponekad samo učine ljude u našim životima sretnijim. Ponekad prijateljstva pomjeraju svijet”, dodao je.

“Nadam se da ćete mi se 4. februara pridružiti u proslavi Dana prijatelja (#friendsday) – odnosno u proslavi prijateljstva koje je promijenilo nešto u vašem životu. Ako imate priču o prijateljstvu, želio bih je čuti”, navodi Zuckerberg.

Zuckerberg je zamolio korisnike Facebooka da ostave svoje komentare na njegovom profilu te je naveo kako će ih pročitati što je više moguće.

Featured Service

10 Permanent Dofollow High DA 75+ Authority PBN Backlinks

0   0   Earn: 10%

Increase Google ranking and authority of your website faster with high authority backlinks from quality PBN Private Blog Network provided with trusted Level X5 elite memb...

About Abid Nevesinjac

Founder of BiH Link since 2000.
Web developer, web programmer and social media marketer

Check Also

Pročitajte šta su iz SDA Krajina poručili Izetbegoviću

Grupa simpatizera Stranke demokratske akcije, SDA Krajina, poslali su pismo koje je upućeno predsjedniku stranke …